Re-integratie 2e spoor

Re-integratie tweede spoor

Re-integratie tweede spoor heeft als doel om voor werknemers een baan bij een andere werkgever te vinden. Dit traject is vooral gericht op medewerkers die arbeidsongeschikt zijn geraakt.

Het tweede spoor gaat van start wanneer binnen de ‘eigen’ organisatie geen vervangend emplooi is. Werkgever en werknemer zijn dan wettelijk verplicht om zich in te spannen voor re-integratie op de arbeidsmarkt.

Netwerk in het bedrijfsleven
Wat Carrièrewinkel Projecten onderscheidt van veel andere re-integratiebedrijven, zijn onze goede contacten met werkgevers. Onze roots liggen namelijk in de arbeidsbemiddeling. Via zusterorganisatie HLS Personeelsdiensten krijgen wij vacatures van ondernemingen binnen. Dat geeft onze re-integratietrajecten een zeer praktische en pragmatische insteek.

Wij weten precies wat voor personeel het bedrijfsleven zoekt, omdat we vrijwel dagelijks met hr-functionarissen aan tafel zitten. Dat schept duidelijkheid voor opdrachtgevers en kandidaten. Tegelijkertijd stelt het onze consulenten in staat om gericht te werk te gaan.

Betrokkenheid en realiteitszin
Carrièrewinkel Projecten heeft ruime ervaring met tweede spoor re-integratietrajecten. Wij hanteren daarbij een vaste systematiek. Sleutelwoorden zijn persoonlijke begeleiding en individuele aandacht. Onze aanpak kenmerkt zich door kennis van zaken, betrokkenheid en realiteitszin.

De kosten van re-integratie kunnen meevallen
De kosten die een werkgever voor het tweede spoor maakt, kunnen enorm meevallen. Onze ervaring is dat veel ondernemers verzekerd zijn voor deze re-integratietrajecten.
Of dat bij u ook het geval is, zoeken we graag voor u uit!

De perfecte match bij re-integratie


 

 

Carrièrewinkel Projecten is aangesloten bij brancheorganisatie Oval en voldoet aan de eisen van kwaliteitsinstituut Blik op Werk.