Gemeenten / UWV

Een betaalde baan vergroot het gevoel van eigenwaarde, het persoonlijk welbevinden en de financiële zelfredzaamheid. Te veel mensen hebben helaas geen werk, wat nadelig is voor hun maatschappelijk functioneren. Het is de professie van Carrièrewinkel Projecten om in hun situatie verbetering te brengen. De afgelopen jaren hebben we – samen met UWV en gemeenten – veel werkzoekenden naar een passende nieuwe baan begeleid.

Door de huidige economische situatie en de Participatiewet zetten UWV’s en gemeenten nog sterker in op het aan de slag helpen van werkzoekenden. Carrièrewinkel Projecten beschikt over betrokken coaches die bij deze maatschappelijke opgave gericht ondersteuning kunnen bieden.Partner van UWV en gemeenten

Verschillende gemeenten hebben Carrièrewinkel Projecten ingeschakeld om re-integratieprojecten op te zetten, onder meer voor:

  • begeleiding van jongeren naar leer-werktrajecten
  • gerichte bemiddeling van oudere werknemers
  • werk-naar-werktrajecten
    en nog diverse andere projecten

Voor sommige werkzoekenden is het niet nodig om een volledig re-integratieprogramma te doorlopen. Daarom biedt Carrièrewinkel Projecten gemeenten verschillende diensten ook in losse modules aan zoals:

  • Werkoriëntatie (14.WOR.0)
  • Sollicitatietraining (14.STI.0 en 14.STG.0)
  • Coaching (14 COA.0)

Carrièrewinkel Projecten voert deze werkzaamheden uit voor zusterbedrijf HLS Personeelsdiensten, waaraan de officiële opdracht gegund is.

Gegarandeerde kwaliteit door keurmerken

Als re-integratiebedrijf heeft Carrièrewinkel Projecten een grote verantwoordelijkheid. Daarom zijn we, samen met anderen, continu bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger level te brengen. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Oval en beschikken we over het keurmerk van Blik op Werk. Onze coaches zijn erkend als beroepscoaches en zijn in het bezit van de benodigde kwalificaties.

Opdrachtgevers en kandidaten waarderen onze trajecten: in het Klanttevredenheidsonderzoek van Blik op Werk geven ze ons gemiddeld een 7.

Carrièrewinkel Projecten is aangesloten bij brancheorganisatie Oval en voldoet aan de eisen van kwaliteitsinstituut Blik op Werk.

Logo 'Lid van Oval' Logo Blik op Werk logo-noloc-e1423102740816[1]Logo Cedeo


Meer weten over onze diensten? Download dan de brochure over outplacement of re-integratie.

Neemt u liever direct contact met ons op? Carrièrewinkel is landelijk actief en heeft in meerdere steden flexlocaties. U kunt direct contact opnemen met de gewenste locatie.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

    Uw aanvraag of opmerking: