Een onderneming starten met hulp van de Opstartfabriek

WIL JIJ EEN ONDERNEMING STARTEN?

De Opstartfabriek helpt jou snel én succesvol een onderneming starten, met praktische training en praktijkgerichte coaching. Wij richten ons primair op bedrijfsovernames. Bij een overname weet wat je kunt verdienen en er zijn al klanten. Daardoor start je met bestaande zekerheden. Maar ook als starter kan je bij ons terecht!

ZO WERKT HET TRAJECT

Ondernemer worden met de Opstartfabriek

Kun je het aan?

Wij kijken in de intake naar wat je wilt gaan doen. Ook testen we je vaardigheden voor zelfstandig ondernemen.

Ondernemer worden met de Opstartfabriek

Leer wat je nodig hebt

Volg onze trainingen over marketing, financiën, sales, belastingen en meer. Jouw coaching start nog tijdens de opleidingsperiode.

Ondernemer worden met de Opstartfabriek

Vind jouw match

Wij coachen je en helpen je tijdens je zoektocht naar een match. Vind de onderneming die bij je past, word je eigen baas.

Ondernemer worden met de Opstartfabriek

Word succesvol!

Ben je gestart, maar hebt nog ondersteuning nodig? Borg je succes en sluit je aan bij ons netwerk.

WAT LEVERT EEN ONDERNEMING STARTEN JOU OP?

Een helder inzicht in je ondernemerskwaliteiten, een professioneel en uitvoerbaar ondernemingsplan, een netwerk van starters en een concrete start als ondernemer. 65% van alle deelnemers van de Opstartfabriek heeft binnen 6 tot 9 maanden hun draai gevonden!

DIT KOST HET TRAJECT

 • Training met coaching

 • 1750,-
  • 12 modules – 3 blokken
  •  20 uur individuele coaching gedurende 6 maanden

 • Begeleiding van jouw overname

 • 5000,-
  • Ondersteuning en coaching op maat tijdens het overnametraject
  • 9 maanden, maximaal 50 uur

Leiden onze aanpak en jouw inspanningen niet binnen een afgesproken periode (9 tot 12 maanden) tot resultaat? Dan betaal je slechts 50% van het totaalbedrag. Wij begeleiden ook mensen vanuit een uitkeringssituatie naar het ondernemerschap. Hiervoor bestaat de mogelijkheid een subsidie via het UWV aan te vragen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Zo ziet de begeleiding er verder uit

Training

 

Het trainingsmateriaal wordt in 12 modules gepresenteerd over een periode van 3 maanden. Het omvat de volgende aandachtsgebieden: focus op ondernemerskwaliteiten, het uitwerken van jouw business idee en de haalbaarheid van jouw ondernemersplan.

Coaching

 

Al tijdens de training begint het coachingstraject van maximaal 9 maanden. Het is afgestemd op jouw behoeftes en draait om: business focus, jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw ondernemingsplan & financieringsplan.

Startbegeleiding

 

Je hebt training en coaching afgesloten. Daarna werken we samen met jou om de inschrijving bij de KvK concreet te maken.
Onze checklijsten zijn goud waard!