Ondernemer worden met de Opstartfabriek

OVER DE OPSTARTFABRIEK

De Opstartfabriek helpt gedreven ondernemers in wording om sneller succesvol te starten met hun bedrijf. Dat doen we door middel van praktische training en praktijkgerichte coaching, die primair gericht is op een bedrijfsovername. Het voordeel van een overname is dat je start met bestaande zekerheden. Je weet namelijk wat je kunt verdienen en er zijn al bestaande klanten. Maar ook als starter kan je bij ons terecht.

ONZE AANPAK

Wij stellen jou als kandidaat-ondernemer centraal. Daarom ligt de nadruk bijvoorbeeld op ontwikkeling van persoonlijke doelstellingen, verantwoordelijkheid nemen en leren denken als ondernemer.

Wij starten bij alle kandidaten met een ondernemersassessment. Daardoor weet je gelijk waar je staat en wat je kansen zijn.

Als kandidaat-ondernemer volg je een training en word je gecoacht om op basis van je eigen ideeën een bedrijfsplan op te stellen. Vervolgens begeleiden wij je in je opstart- of overnametraject.

ONZE VISIE

Wij willen gezonde ondernemingen behouden voor de stad en streek. Dat doen wij door ervaren werknemers met een ondernemershart gericht te coachen naar overnames. Bovendien borgen wij zo continuïteit van arbeid.

ONZE MISSIE

Door mensen training en coaching op maat aan te bieden verhogen we hun kans om succesvol een onderneming te starten. Wij brengen gedreven ondernemers en gezonde ondernemingen bij mekaar.

De Opstartfabriek helpt ondernemers om een bedrijf over te nemen of een eigen bedrijf te starten.

DE COMBINATIE

De Opstartfabriek is een initiatief van drie specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van loopbaancoaching, ondernemersadvies en diensteninnovatie. Wij hebben onze expertise gecombineerd in een vernieuwend product dat gedreven ondernemers en gezonde ondernemingen bij mekaar brengt.

Hans Houweling - de Opstartfabriek

Hans Houweling

Partner

Arbeidsmarktspecialist

Cornelis Los - de Opstartfabriek

Cornelis Los

Partner

Bedrijfskundige

Onno Makor - de Opstartfabriek

Onno Makor

Partner

Innovatiespecialist

BEN JE GEïNSPIREERD GERAAKT DOOR DE OPSTARTFABRIEK?