Werkgevers

Hoe vind ik een nieuwe plek voor een werknemer die niet meer in de onderneming past? Een alternatieve baan voor iemand die door gezondheidsproblemen moet uitkijken naar ander werk? Of voor iemand van wie de functie door een reorganisatie dreigt te vervallen?

Carrièrewinkel Projecten heeft ruim twintig jaar ervaring met het oplossen van dit soort vraagstukken. Onze effectieve outplacement- en re-integratietrajecten (tweede spoor) hebben vele werknemers aan een nieuwe, passende baan geholpen.

Carrièrewinkel heeft niet alleen 15 jaar ervaring met re-integratie, maar ook 25 jaar ervaring met arbeidsbemiddeling. In de loop der jaren hebben we een zeer resultaatgerichte aanpak ontwikkeld hebben. Werkgevers profiteren van daarvan. Wij zijn meer dan andere bureaus in staat om niet alleen goede begeleiding te bieden maar ook daadwerkelijk plaatsingen te realiseren.

Gegarandeerde kwaliteit door keurmerken

Als outplacement- en re-integratiebedrijf heeft Carrièrewinkel Projecten een grote verantwoordelijkheid. Daarom zijn we, samen met anderen, continu bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger level te brengen. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Oval en beschikken we  over het keurmerk van Blik op Werk. Onze coaches zijn erkend als beroepscoaches en zijn in het bezit van de benodigde kwalificaties.

Opdrachtgevers en kandidaten waarderen onze trajecten: in het Klanttevredenheidsonderzoek van Blik op Werk geven ze ons gemiddeld een 7.

Carrièrewinkel Projecten is aangesloten bij brancheorganisatie Oval en voldoet aan de eisen van kwaliteitsinstituut Blik op Werk.

Logo 'Lid van Oval' Logo Blik op Werk  logo-noloc-e1423102740816[1]Logo Cedeo

Zorgvuldige naleving regels voorkomt sancties

Een re-integratietraject kan wel twee jaar duren en best ingewikkeld zijn. Niet alleen het re-integratietraject zelf en de fasering ervan, maar ook de startdatum en de rapportage zijn gebonden aan – soms complexe – wettelijke regels. Wie zich daar niet aan houdt, loopt de kans een forse sanctie krijgen.

Carrièrewinkel Projecten weet precies wat voor wettelijke eisen voor re-integratie gelden. Wij helpen u op een correcte en tijdige manier een traject uit te voeren. Vanzelfsprekend zijn ook al onze rapportages conform de geldende normen. Dat kan uw onderneming veel geld besparen.

Meer weten over onze diensten? Download dan de brochure over outplacement of re-integratie.

Neemt u liever direct contact met ons op? Carrièrewinkel is landelijk actief en heeft in meerdere steden flexlocaties. U kunt direct contact opnemen met de gewenste locatie.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

    Uw aanvraag of opmerking: