HLS-V19486 - BOA

Vacature: BOA

Referentie: HLS-V19486

Klant / soort bedrijf
middel grote gemeente in de regio rotterdam
Werklocatie:
schiedam
Functiecategorie
Beveiliging/politie
Functienaam
Beveiligingsmedewerker, Beveiligingsmonteur, Brandwacht
Opleiding
LBO, MBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
2750 tot 3500
 
Solliciteren tot: 1 juni 2024

Bedrijfsprofiel

Deze gemeente telt ruim ruim 78.000 inwoners, een wendbare, flexibele organisatie die openstaat voor vernieuwing, onderdeel uitmaakt van de samenleving en die nieuwe oplossingen daadwerkelijk tot uitvoering brengt. Dit doen we samen met inwoners en ondernemers door volop ruimte te maken voor innovatie, experimenten en initiatieven en door het lef te hebben om onnodige bureaucratie overboord te doen.

Beschrijving functie

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een dynamisch, maar vaak ook lastig werkveld. Je controleert met name bedrijven en horecabedrijven maar komt ook in woningen ‘achter de voordeur’. Wekelijks worden meerdere adresbezoeken afgelegd en komt het team van alles tegen. Van verborgen hennepkwekerijen tot malafide ondernemers en illegale prostitutiebedrijven. Deze controles vinden op verschillende dagen en tijden plaats. Je gaat op basis van een rooster onregelmatig werken waarbij diensten tot 04:00 uur in de nacht voorkomen.

Je bereidt nieuwe controlemomenten voor, maakt rapportages en waar nodig geef je opvolging aan hetgeen je hebt aangetroffen. Je bent 1 van de 5 in ondermijning gespecialiseerde BOA’s van het interventieteam en beantwoordt vragen van collega’s, burgers, ondernemers en ketenpartners. Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen, staat zelfstandig burgers te woord, toetst en beoordeelt situaties, adviseert over, en onderneemt de noodzakelijke vervolgstappen en verzorgt de noodzakelijke administratieve, feitelijke en procedurele afhandeling. Je bewaakt de verschillende uitvoeringsprocessen en -procedures inclusief de bijbehorende wettelijke termijnen.

Je verricht administratieve en/of organisatorische werkzaamheden, zoals actualiseren van de werkvoorraad en je stelt gestandaardiseerde beschikkingen, rapportages en beoordelingen en correspondentie op.

Wat breng je mee?
Ervaring als beveiliger
belangstelling hebbend voor een opleidingstraject als BOA
MBO werk- en denkniveau
Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
Goede sociale vaardigheden, zelfstandig werkend en groot probleemoplossend vermogen
Ervaring met het te woord staan van soms lastige burgers/ondernemers
Kennis van en contacten binnen de politie
Secuur en nauwgezet werken binnen de vastgestelde procedures