Op zoek naar een passende baan als je ziek bent

Re-integratie

Als je door ziekte of andere belemmeringen je huidige functie niet meer kan uitoefenen, is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Carrièrewinkel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen in een dergelijke situatie. Deze ervaring gebruiken we graag om samen met jou actief op zoek te gaan naar ander, passend werk. 

Verschillende situaties bij re-integratie

  • Re-integratie bij de huidige werkgever: Heb je het idee dat je bij je huidige werkgever niet verder komt met je beperking(en) of zit je al voor langere tijd ziek thuis? Dat overkomt velen van ons. Wij zoeken samen met jou, de werkgever naar mogelijkheden binnen het huidige bedrijf. 
  • Re-integratie in een nieuwe baan: Is het bij je huidige werkgever niet mogelijk om weer aan de slag te gaan, dan gaat een consulent van de Carrièrewinkel actief met je aan de slag. Onze consulenten beschikken over een groot netwerk en ruime ervaring op de markt. Ze zijn getraind in het zien van mogelijkheden en creatief in het bedenken van oplossingen die je zelf soms niet meer ziet.  
  • Re-integratie vanuit het UWV: Heb je een WIA-, WGA-, WAO-, Wajong- of WAZ-uitkering of een Ziektewet uitkering. Carrièrewinkel verzorgt voor het UWV allerlei trajecten om mensen te ondersteunen om weer aan het werk te komen. Sinds 2000 werken wij met het UWV, naar volle tevredenheid. 

Contact met Carrièrewinkel Projecten

Carrièrewinkel is landelijk actief en heeft in meerdere steden flexlocaties. Meer weten over onze diensten? Je bent een telefoontje van ons verwijderd, 010-4140282 en vraag naar Maureen Sitton of Monique Kauffman. 

Of wil je nog wat nadere informatie, vraag per mail de folder aan over outplacement of re-integratie.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.