Re-integratie 2e spoor

2e spoor

Hoe vind ik een nieuwe plek voor een werknemer die niet meer in de onderneming past? Een alternatieve baan voor iemand die door gezondheidsproblemen de eigen werkzaamheden niet meer uit kan voeren? Of voor iemand van wie de functie door een reorganisatie dreigt te vervallen?

Carrièrewinkel Projecten heeft ruim twintig jaar ervaring met het oplossen van dit soort vraagstukken. Onze effectieve outplacement- en re-integratietrajecten (tweede spoor) hebben vele werknemers aan een nieuwe, passende baan geholpen.

Effectieve trajecten door kwaliteit

Wat de trajecten van Carrièrewinkel Projecten effectief maakt, is de zeer resultaatgerichte aanpak die we in de loop der jaren ontwikkeld hebben. Al onze outplacement- en re-integratietrajecten volgen vaste procedures. Zo profiteert U als werkgever, van de constante kwaliteit van onze dienstverlening.

Hoge plaatsingskansen

Deze vaste werkwijze geeft onze ervaren coaches een solide basis voor het begeleiden van werkzoekenden. Wij bieden ondersteuning op maat en stimuleren outplacement- en re-integratiekandidaten hun eigen mogelijkheden te (her)ontdekken. Dit vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid (gemiddelde score 8,6) en een plaatsingspercentages tot wel 70%.

Kennis landelijke arbeidsmarkt vergroot plaatsingskansen

Carrièrewinkel Projecten beschikt over een landelijk netwerk en heeft haar roots in de arbeidsbemiddeling. Onze coaches houden zich niet alleen bezig met begeleiding, ook met arbeidsbemiddeling. Ze weten precies wat voor personeel het bedrijfsleven zoekt, want ze zitten zeer regelmatig met HR-functionarissen aan tafel.  

Carrièrewinkel heeft niet alleen 15 jaar ervaring met re-integratie, maar ook 25 jaar ervaring met arbeidsbemiddeling. Werkgevers kunnen zo profiteren van ons uitgebreide netwerk en kennis van de arbeidsmarkt. 

Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen?

Je bent een telefoontje van ons verwijderd. 010-4140282 en vraag naar Maureen Sitton of Monique Kauffman. Wil je graag dat wij contact jou opnemen? Mail dan even naar info@carrierewinkel.nl en laat je contactgegevens achter of druk op de contact button.